24 Temmuz 2024

“1 KASIM'DA TÜRKİYE KAZANACAK.”

  • PDF



 Ak Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı 1 Kasım seçimlerine bir hafta kala yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugünü Fatsa’da şehir turu Organize Sanayi Bölgesi’nde CSK Tekstil’ ziyareti ve akşam saatlerinde yine şehir merkezinde vatandaşları selamlayarak geçiren Ak Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı ziyaretlerinin sonunda yaptığı açıklamada teröre tepki gösterdi.
 Kimsesizlere kimse olmak için, millete, garibe, gurebaya, herkese kucak açmak için yola çıktıklarını anlatarak, meselelerinin şahsi ve bir parti meselesi olmadığını, memleket meselesi olduğunu söyleyen Ak Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı, “İlk günkü aşkla haydi Bismillah diyerek, memleket meselesi için 1 Kasım'da tek başına, iş başına diyoruz. İnşallah hep beraber bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.
 
“KENDİLERİNDEN OLMAYANA, YAŞAM HAKKI TANIMIYORLAR”

Doğu ve Güneydoğu’da meydana gelen olaylara tepki gösteren Taşçı, “Devletimiz Yüksekova'ya havalimanı yapıyor, silahlarla, bombalarla saldırıyorlar. Ne zararı var havalimanının sizlere? Çünkü onlar Hakkarili vatandaşlarımızın dünyasını karartmak istiyor. Çünkü onlar Doğu'yu, Güneydoğu'yu hep karanlık dönemlerde kalsın istiyorlar. Şemdinli'deki devlet hastanesini bombaladılar. Bir devlet hastanesini bombalayanlar, Allah aşkına bir barıştan, çözümden bahsedebilirler mi? Orada şifa dağıtan devlet hastanesini bombalayıp, doktorlarımıza, hemşirelere saldıranlar, ülkeye deva olabilirler mi? İşte bunların yaşamayla, yaşatmayla sorunları var. Bunlar gencecik çocukları dağa çıkarıp ölümle tanıştırıyorlar. Kendilerinden olmayana, yaşam hakkı tanımıyorlar. Bu toprakların zenginliğini, farklılığını, gücünü hazmedemiyorlar. 90'lı yıllara, şiddete, nefrete dönmeyi özleyenlere, bu millet, bu ülke asla fırsat vermeyecektir.” dedi.
 

 "TERÖRE İZİN VERMEYECEĞİZ"
Teröre asla izin vermeyeceklerini ifade eden Ak Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı, “Herkes emin olsun, bu ülkenin her insanının canı da hukuku da bize emanettir. Teröre asla izin vermeyeceğiz. Devletimiz silahlar gömülünceye, terör sona erinceye, bütün dağlarımız, ovalarımız, vadilerimiz temizleninceye kadar, kararlı şekilde mücadele edecektir. ğiz. Onlar '7 Haziran'dan sonra ülkede kaos ortamı çıkartırız' zannettiler. Allah aşkına devletimiz bunlara meydanı bırakır mı? 1 Kasım'da inanıyorum ki Türkiye kazanacak. Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz, bacılarımız, yiğitlerimiz, gençlerimiz, yaşlılarımız kazanacak. 1 Kasım'da Türkiye kazanacak.” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde