24 Temmuz 2024

CHP FATSA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI GENÇLERE SESLENDİ

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Ali Cevat Kapdan 1 Kasım seçimleri için gençleri oy kullanmaya davet etti.

Gençlerin bilinçli oy kullanması gerektiğine vurgu yapan Ali Cevat Kapdan; “1 kasım genel seçimleri ülkemiz adına çok büyük önem taşımaktadır. Öyle ki 7 Haziran da yapılan genel seçimlerde halkın iradesi hiçe sayılmış halkın kararına saygı gösterilmemiş, yapıcı olmaktan uzak egoist bir anlayış ülkeyi zoraki bir seçime götürmüştür. Ülkemizde maalesef gençlerimiz siyasetten uzaklaştırılıyor. Daha ilgisiz ve daha duyarsız bir nesil yetiştirilmeye çalışılıyor. AKP iktidarının ayrıştırıcı, fişleyici, torpilci ve baskıcı politikası gençlerimizi siyasetten daha da uzaklaştırmış ve soğutmuştur.1 Kasım’da artık buna dur demenin vakti geldi. Bu anlamda bu ülkenin yarınları olan gençlere büyük görev düşmektedir” dedi.

“Bu iktidar halkın ve gençlerin iktidarı olacaktır”

Genç kardeşlerime sesleniyorum diyerek sözlerine devam eden Kapdan: “ Yönetilme Yönet!!! Unutma kardeşim göz ardı edilemeyecek bir gerçek vardır ki gençler bu ülkenin öz gücüdür. Bu güç damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur!!! Halklar kendi iktidarlarında güçlüdür 1 Kasım genel seçiminin sonucunda CHP iktidar olacaktır. Bu iktidar halkın ve gençlerin iktidarı olacaktır. 1 Kasım genel seçimlerinde orduda 5 binden fazla Fatsa’da da 800 civarında genç kardeşim ilk defa oy kullanacaktırlar.  Şimdiden oyları memleketimiz için  onlar için ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olur. Ben bütün genç arkadaşlarımı bu anlamda duyarlılık gösterip vatandaşlık görevini yapmanın gururuyla sandığa gidip oylarını kullanmalarını rica ediyorum.  İnanıyorum ki halkımızın bu şaşırtıcı ve alaycı 5,5 günlük tatil aldatmacasına kanmayacaklardır. Bilinçli davranıp ülkemizin geleceği için sandığa gidip oylarını kullanacaklardır.  Son olarak genel başkanımızın şehrimize yaptığı ziyarette halkımızın ve partililerimiz gösterdiği yoğun ve samimi ilgiye teşekkür ediyorum. Gençlerimiz ailelerini de bilinçli oy kullanmaya ikna ederek sandığa götürmelidir. Sandıklarımıza özellikle partililerimizin sahip çıkmasını önemle rica ediyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde