24 Temmuz 2024

SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTTI

  • PDF



1 Kasım seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Fatsa Cumhuriyet Meydanı da bayram yerine döndü. Ak Parti Ordu’da 4 Milletvekili kazandı haberini duyan bir çok kişi bayrağını alarak Cumhuriyet Meydanına geldi.
  Otobüs üzerinde ilk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “Cumartesi gün bu meydanda demiştim ki inşallah 1 Kasım akşamı burada bir zafer ilan edeceğiz. Burada halay çekeceğiz, çok şükür şimdi bu gerçekleşti. Bütün arkadaşlarıma bütün Fatsalılara bütün Ordululara teşkilattaki arkadaşlarıma herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Fatsa'da şu ana kadar en yüksek oyu alarak 1 Kasım seçimlerini zaferle bitirdik.” Dedi.

 “BAŞBAKANIMIZIN VE CUMHURBAŞKANIMIZIN ADINI DÜNYAYA EZBERLETTİNİZ”
Milletvekili seçilememesine rağmen seçilmiş gibi coşku yaşayan Ak Parti Ordu Milletvekili adayı Mehmet kara vatandaşlara teşekkür ederek, “Sizlere teşekkür ediyorum, yolunuz açık olsun, yolunuz aydınlık olsun, gönlümüz bir ve beraber olsun. Cumartesi günü Fatsa'da yapmış olduğum konuşmada demiştim ki bizler 10 sene öncesinde IMF’nin Türkiye masa şefinin ismini ezberlemek zorunda kalmışız ama bugün IMF’ nin Türkiye şefini tanıyanınız  bileniniz yok. 10 sene önce Dünya Türkiye'nin Başbakanını Cumhurbaşkanının adını bilmezken bugün dünya Türkiye'nin Cumhurbaşkanının adını ezberledi Helal olsun Recep Tayyip Erdoğan'a, helal olsun onun gönüldaşlarına, helal olsun onun yoldaşlarına. Konuşmamın devamında şunu söylemiştim. 1 Kasım Pazar günü AK Parti CHP tercih yapmayacağız, oy verirken şuna karar vereceğiz. Ya Türkiye'miz 2015, 2016, 2017, 2018’lerde IMF Türkiye masası şefinin adını öğrenmek zorunda kalacağız ya da Dünya Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'nın adını ezberleyecek. Vereceğiniz karar bu demiştim. Allah'a hamd olsun ki sizlere teşekkürler olsun, sizler Türkiye'nin Cumhurbaşkanının, Başbakanının adını bugün tüm dünyaya ezberlettiniz. Teşekkürler olsun Türkiyem, Teşekkürler Ordum, Teşekkürler Fatsam.” diye konuştu.  

“SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ ÜZERİMİZDEKİ AĞIR YÜKÜ BİLİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’da yaptığı konuşmada, “1 Kasım seçimi sonucunda İnşallah dünyadaki bütün mazlum ve masum Müslümanların duası kabul oldu. Rabbim çok şükür bir defa daha AK Parti'ye ve bizlere bu başarıyı nasip etti. Allah mahçup etmesin, sorumluluğumuzu biliyoruz üzerimizdeki ağır yükü biliyoruz inşallah geçmiş hadiselerden de ders çıkararak daha güzel günlerde daha güzel hizmetlerde yine sizinle beraber el ele gönül gönüle bu memlekete hep beraber hizmet etmeye bütün Müslümanlara bütün ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”  diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde