24 Temmuz 2024

ELEKTRİKLİ BİSİKLETLERLE HIZLI VE PRATİK HİZMET

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, zabıta hizmetlerinde yeni bir uygulamayı başlattı. Kentin özellikle sahil bölgelerinde yapılacak denetimler için ve vatandaşlardan gelen ihbarlara hızlı müdahale edebilmek için ekipler artık elektrikli bisikletlerle hizmet vermeye başladı.

ÇEVRE İLE UYUMLU ARAÇLAR

Gelişen teknoloji ile birlikte farklı ekipman, araç ve gereçlere çalışma alanında daha aktif yer veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, halka hizmeti daha hızlı ve pratik hale getirmek amacıyla elektrikle çalışan ve çevreye zarar vermeyen bisikletleri zabıta hizmetlerinde kullanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi zabıtası, yürüme mesafesindeki olaylara bu sayede daha hızlı müdahale edebilecek, vatandaşların arasında daha sık dolaşarak problemleri ve istekleri zamanında karşılayabilecek.

İLK ETAPTA 4 ELEKTRİKLİ BİSİKLET

Elektrikli bisikletlerin sahil bölgesindeki parklar başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde engel teşkil etmeyecek şekilde varsa bisiklet yolu, yoksa araç yollarında kullanıldığı açıklandı. Zabıta hizmetlerinin daha hızlı yerine getirilebilmesi için ilk etapta Altınordu ilçesinde 4 adet elektrikli bisikletle başlayan uygulamanın daha sonra Fatsa ve Ünye ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde