24 Temmuz 2024

“SEÇİM SONUÇLARININ ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUZ”

  • PDF

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail KOÇAN, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.

1 Kasım Seçim sonuçlarının Fatsa’mıza, Ordumuza, Türkiye’mize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim diyerek açıklamalarına başlayan Koçan; “Bu seçimlerden her iki kişiden birinin oyunu alarak milletimizin vermiş olduğu büyük bir iradeyle sandıktan çıkan Ak partiyi, sonuçlar kesin olmasa da seçilen milletvekillerine ve Ak Partili arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

“Terör ve ekonomik kaos milleti bezdirmiş”

Koçan; “7 Haziran seçimlerinde sandıklardan çıkan sonuç milletin bazı partilere ders vermesi ve koalisyon istemesi yönünde sandıklara yansıdı. Ancak sandıktan çıkan sonuçlar ülkemizdeki meclise giren dört Partinin bir araya gelip koalisyon hükümeti kurmaları ya da kurmak istememelerinden dolayı hükümet bir türlü kurulmadı. Seçim hükümeti iş başına geldi ve 1 Kasım tarihinde yeniden genel seçim yapılması için karar alındı. Bu süreçte yaşanan terör ve ekonomik kaos milleti bezdirmiş olmalı ki 1 Kasım seçiminde seçimlere katılım oranında ciddi bir artışın yanı sıra AKP’ye destekler çoğaldı” dedi.

“Özverili şekilde çalıştık”

Bu destekler, hayırcı MHP ve Terörcü HDP’nin yansıra Saadet Partisinin de oylarını alarak tırmanışa geçen Ak Parti %49,5 oy oranını yakalayarak tek başına iktidar oldu diyen İsmail KOÇAN; “Saadet Partisi olarak 1 Kasım seçimlerine aynı 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi canla başla bıkmadan usanmadan gecemizi gündüzümüze katarak özverili bir şekilde, milletvekili adaylarımızla teşkilat üyelerimizle en güzel şekilde çalıştık. Bu seçim çalışma sürecinde yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen tüm Saadet Partili kardeşlerime teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum.

“Milletimiz AK Parti’ye büyük bir irade vermiştir”

Tabii ki 1 Kasım seçimlerindeki sonuç 7 Haziran seçimlerine göre bizi üzmüştür diyerek açıklamalarını sürdüren Koçan; “Ama bizi üzen sonuçlar kesinlikle ve kesinlikle umutsuzluğa düşürmemiş bilakis, geçmişimize bakıp geleceğimizi değerlendirme fırsatı sunmuştur. 1 Kasım seçimlerinde sandıklardan çıkan sonuçlardan AK Parti'ye milletimiz büyük bir irade vermiş ancak, bir fırsat sunmuş, millet her şeye rağmen bu desteği verdiyse, şükretmesini bilip bu fırsatı millet lehinde kullanması için canla başla çalışmalıdır. Millete tepeden bakan halktan kopuk siyaset yerine köylü çiftçi ve esnafın dertlerine çözüm üreten bir irade ortaya koymalıdır. Bu noktada ders çıkarması gereken Ak parti kadar, ona oy verip destek veren seçmen ve Ak parti sempatizanları da gerekli dersi çıkarmalıdır. Milletin vermiş olduğu bu desteğin kıymetini bilip doğruları olduğu kadar hatalarından ders çıkararak, bu fırsatı İslâm aleminin bir ve beraberlik içinde huzur ve barış ortamında yaşamasını sağlamalı ve gereğini yapmalıdır” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde