24 Temmuz 2024

“FATSA’DA EN YÜKSEK OYU ALARAK TARİH YAZDIK”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah UÇAR, genel seçimler noktasında %62,5 oy alarak hem Fatsa’da hem Ordu’da en yüksek oy oranına ulaşarak rekor kırdıklarını ifade etti.

Fatsa’da AK Parti’nin tarih yazdığını ifade eden Uçar, bu başarı Fatsalı hemşerilerimizindir dedi.

Milletvekili aday listeleri belli olduktan sonra gece gündüz demeden teşkilatımızla beraber çalışmaya başladık diyen Uçar; “Dün akşam itibariyle Ordu’da genel seçimler noktasında en yüksek oyu alarak bir başarı yaşadık. Fatsa’da da genel seçimler noktasında %62,5 oy alarak tarih yazdık. Bu tarihi Fatsalı ve Ordulu hemşerilerimiz yazdı. Bu desteği asla göz ardı etmeyeceğiz. Bu millete hizmet sevdamızı daha yükseklere çıkartarak Fatsa’mızı daha iyi konumlara getireceğiz. Biz dünden daha samimi olacağız. Vaktimizi ve mesaimizi daha fazla harcayarak başarılı işler yapacağız” diye konuştu.

4. Milletvekilini çok büyük oy farkıyla aldık diyen Uçar; “Bize oy vermiş olan tüm seçmenlere teşekkür ediyorum. Bizlere olan teveccühe layık olmaya çalışacağız. Milletimizin sürekli içerisinde olacağız. Söz vermiş olduğumuz taahhütlerin hepsini yerine getireceğiz.” diyerek açıklamalarına son verdi.

Haber: Emre ESER

 

 

Son Güncelleme: Salı, 03 Kasım 2015 14:26

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde