24 Temmuz 2024

"AŞÇILIK KURSU" AÇILIYOR

  • PDF

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) tarafından istihdam garantili "aşçılık kursu" açılacağı bildirildi. 
6 ay önce aşçılık kursu açtıklarını ve yine talepler doğrultusunda iş garantili aşçılık kursunu açmayı planladıklarını belirten FAGİAD Başkanı M. Serkan Erdik, “İŞKUR destekli yine bir kurs açmayı planlıyoruz. 28 Kasım’a kadar bütün başvuruları toplayıp kursumuzu açacağız. Müracaatlar için derneğimize gelebilirler vatandaşlarımız. Bu kursu tamamlayıp belgelerini alanları iş garantisi veriyoruz” dedi.
Erdik açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Ordu’yu turizm bölgesi yapmak noktasındaki en büyük sıkıntımız kalifiye elemanın az olması. Bu anlamdaki ihtiyacı gidermek için özellikle genç yaş aralığındaki bay ve bayanlara turizm anlamında kurs vereceğiz. Bu kurs için başvurular şu anda başladı. Müracaatlar içinden mülakat yapacağız ve başarılı olan kursiyerlerimizi istihdam garantili olarak aşçılık, servis ve oda garsonu derslerinden oluşan kursa tabi tutacağız.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde