24 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu,”Çalışan Personelinize Kıymet ve Önem Verin”

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu, daire müdürleri  ile yemekte bir araya geldi.

Ordu’ya atanan yeni müdürlerle tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlenen akşam yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay  Garip Gümüş, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Adalet Komisyonu Başkanı Dr.Mesut Bilen, ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç, Baro Başkanı İlhan Kurt, Vali Yardımcıları Mehmet Erhan Türker, Ahmet Akın Varıcıer, Turgut Subaşı, Niyazi Erten, Halil Karbuz, Fatih Görmüş, Engin Avcı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Dayanışma kaynaşma birbirini tanıma amaçlı ilimize yeni atanan daire müdürlerimizle tanışma yemeği düzenledik. İleride bunu daha  da genişletip Ordu’nun  yönetiminde ve  denetiminde karşılaştığımız sorunları, bazı önerilen teklifleri de görüşebiliriz” dedi.

“Zaman zaman toplam kalite konferansları düzenleniyor. Mutlaka sizlerde  katılmışsınızdır. Toplam kalite,  hangi kurum veya kuruluş ne tür mal ve hizmet üretiyorsa,  onun çok daha kaliteli, güzel,  etkin, verimli, süratli ve ekonomik yapılması ve icra edilmesi anlamına geliyor” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Bizler hizmet üretiyoruz. En kaliteliyi, en süratli, en hesaplı ve  ucuza imal etmek  ve kaliteli hizmet üretmek. Orada çalışan personelin daha az performansla daha fazla iş üretmesi, daha mutlu olması, kendi çalışan arkadaşlarımızın mutluluğu, ürettiğimiz hizmetin vatandaş nezdinde beklentilere cevap verebilmesi bu son derece önemli. Kurumda çalışan herkesin üretilen hizmete katkıda bulunması yada katkıda bulunacak yolların açık olmasıdır” şeklinde konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, konuşmasının son bölümünde “Çalışan bütün personele kıymet ve ehemmiyet vermek lazım ve onların her türlü görüş ve önerisini sunabilecek iletişim yollarının açık olması lazım ki,  kaliteyi yakalayabilesiniz” diyerek daire müdürlerine tavsiyelerde bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde