24 Temmuz 2024

OKTAY ÇANAK: KAZANAN ORDU OLDU

  • PDF

                    

İLÇELERDE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE BULUNAN MİLLETVEKİLİ OKTAY ÇANAK, “BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ. BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN” DEDİ

 

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 1 Kasım seçimlerinde kazanan tarafın Ordu ili olduğunu belirterek, “Yeni dönemde Ordu’nun genişleyen vizyonuna yeni vizyon kazandıracağız” dedi.

Seçimin ardından diğer AK Parti Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı ve milletvekili adayı Mehmet Kara ile birlikte ilçe ilçe teşekkür ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Oktay Çanak, Orduluların 1 Kasım’da tercihlerini milli iradeden yana kullandıklarını hatırlatarak, “Bu halk bize güveniyor. 7 Haziran seçimlerinde verdikleri mesajı çok iyi aldık, yenilendik. Kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el, gidilmedik yer ve yol bırakmamaya, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Allah'a şükürler olsun ki milletimiz bizi tek başına iktidara taşıdı. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Oktay Çanak, şöyle konuştu: “Halkımız AK Parti’nin 14 senedir yaptıklarını çok iyi biliyordu. Bunun için 1 Kasım seçimlerinde istikrar, huzur, güven istediğini ortaya koydu ve sağduyusuyla Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırabilecek partinin AK Parti olduğunu gördü. Bu başarı bizi şımartmayacak. Tam tersi üzerimize daha fazla sorumluluk yükledi. Daha fazla sorumluluğu memnuniyetle karşılıyoruz. Yeter ki Allah bizi utandırmasın ve hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin. İlk günkü aşkla ilk günkü Türkiye sevdasıyla çalışıyoruz"

Bu seçimlerde alınan sonuçla kazanan tarafın Ordu ili olduğunu belirten Çanak, “Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Ordu son yıllarda aldığı yatırımlarla vizyonu genişleyen bir ildi. Bu dönemde de yeni hizmetler kazandırarak vizyonunu genişletecektir” açıklamasında bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde