24 Temmuz 2024

Başkan Yılmaz’dan Kadın Basketbolculara Galibiyet Primi

  • PDF

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı’na Beşiktaş maçı galibiyetinde taahhüt ettiği 30 bin liralık primi bugün verdi.

Başkan Enver Yılmaz: “Başarıda Destek Artar”

Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve beraberindeki Kadın Basketbol Takımı’nı makamında kabul eden Başkan Yılmaz; “Galibiyetiniz bizleri mutlu etti. Bize de bu galibiyet için söz verdiğimiz prim tutarını takdim etmek düşer. Başarıda destek artar. Beşiktaş’a karşı almış olduğunuz galibiyeti kutluyor ve başarılı bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum” dedi. 

Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk: “Sayın Başkanın Her Zaman Desteğini Gördük”

30 bin liralık prim için teşekkür eden Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk; “Sayın Başkanımız her zaman Orduspor Kulübü’ne destek olmuş ve bu desteklerine de devam etmektedir. Verdiği sözü zaman geçirmeden yerine getirmiş olması da ayrıca kadın basketbolcularımız ve teknik ekibimiz için sevindiricidir. Futbol takımımıza da sağladığı kaynaklar ve verdiği destekler herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Tüm camia adına kendisine tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde