24 Temmuz 2024

DÜNYA BİRİNCİLERİNDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET‏

  • PDF

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nün düzenlediği “Yılın Yeşil Beyni” Yarışmasının birincisi olan Altınordu Başöğretmen Anadolu lisesi öğrenci ve öğretmenleri Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekitnaş’ı ziyaret etti.

  ODTÜ’nün çevre,  enerji ve su kaynaklarının sürdürülebilirliği konularında farkındalığı arttırmak ve geliştirmek üzere lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği yarışmada 31 ülkeden 254 öğrencinin katıldığı yarışmada yerel tohumların doğal korunması için hazırladıkları “Propolisle kaplama” isimli proje ile  30 ülkeyi geride bırakarak dünya şampiyonu olan Altınordu Başöğretmen Anadolu Lisesi öğrencileri Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Öğrencilerin başarısından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Tekitnaş, “ 188 proje arasında 1.olarak ilçemize geri dönen bu genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak eğitime olan desteğimiz kesintisiz devam edecek. Ben Başta Okul müdürümüz ve Öğretmenlerimiz olmak üzere yarışmada 1.olan öğrencilerimiz kutluyor bu başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Öğrencilerin elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Okul Müdürü Mustafa Set, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

Öğrenciler ise Başkan Tekintaş’a projeleri ve düzenlenen yarışma hakkında bilgiler verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde