24 Temmuz 2024

“TEOG İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI”

  • PDF

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapılacak olan TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavı için hazırlıkların başladığını belirtti.

TEOG’da başarı çıtasının daha yukarılara yükselmesi için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten Cinoğlu, sınava girecek öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu; “TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavı ile ilgili hazırlıklara başladık. Öğretmelerimizin görevlendirmelerini ve okulların fiziki incelemelerini yapıyoruz. 25 – 26 Kasım’da TEOG’un 2015 – 2016 yılı birinci dönemin sınavları yapılmış olacak. Ortaöğretim sekizinci sınıf öğrencileri bu sınava katılıyor. Okullarımızda konuların yetiştirilmesi için son rötuşlar bu hafta yapılmış olacak. TEOG sınavını sorunsuz bir şekilde sonuçlandırmayı umuyoruz. Geçen sene ile bu seneyi kıyasladığımızda başarının daha da arttığını görüyoruz. TEOG’da en başarılı devlet okul TOKİ Orta Okulu’muz. Başarı oranımızı daha yukarılara çıkarmak için çalışıyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde