24 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu, Çelik Çiftinin Mutluluğuna Ortak Oldu

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu ile birlikte, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın uyguladığı ‘Tüp Bebek Projesi’nden yararlanmak suretiyle çocuk sahibi olan  Çelik çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca, sosyal güvencesi ve işi olmayan aileler için başlatılan 'Tüp Bebek Projesi' kapsamında başvuru yapan ve 17 yıldır çocuk özlemi çeken Nurcan- Engin Çelik çifti’nin, 16 Kasım Pazartesi günü bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Özel Ordu Sevgi  Hastanesi’nde dünyaya gelen ve Çınar Eymen ismi verilen küçük bebeği hastanede ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, tüp bebek yöntemi ile gözlerini dünyaya açan minik bebeğe altın taktı ve aile ile  bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonrası  Özel Ordu Sevgi  Hastanesi Başhekimi ve doğumu gerçekleştiren  Dr.Halil Alagöz, Hastane Müdürü Dr.Aygen Laçin ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Her anne babanın en büyük hayali bir çocuk sahibi olmaktır. Ancak, aileler arzu etmelerine rağmen çocuk sahibi olamayabiliyor. Valilik olarak, muhtaç durumda olup ta çocuk sahibi olamayan evli çiftlerimize yardımcı olalım istedik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bebek sahibi olmayan evli çiftlere arzu ettikleri takdirde tüp bebek sahibi yapmak için bir proje yürüttük ve bu kapsamda  Ordu’da 30 tüp bebek başvurusu alındı. Bunlardan  10 aile bebek bekliyor” dedi.

 Nurcan Çelik’in  Ekim ayın içinde Valiliğe ziyarete geldiğini ve bugün bebeğini  kucağına aldığını  anlatan Vali Balkanlıoğlu, “Çelik çiftinin 17 yıl sonra gelen sevinçlerine eşimle birlikte ortak olduk. Anne ve bebeğin sağlığı yerinde. Mutlulukları  gözlerinden okunuyor. Küçük Çınar Eymen, bizim evladımız oldu adeta. Biz de çok sevindik, mutlu olduk” şeklinde konuştu.

“Bütün Valiliklere tavsiyem, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla tüp bebek projesi kapsamında  bebek özlemi çeken ailelere vesile olsunlar” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Allah, çocuk özlemi çeken herkese bu mutluluğu, bu sevinci yaşatsın” dedi ve Özel Ordu Sevgi  Hastanesi yöneticilerine de ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Anne Nurcan Çelik ile baba  Engin Çelik, 17 yıldır çocuk özlemi çektiklerini ve artık umutlarını kaybettiklerini söyleyerek, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla başlatılan 'Tüp Bebek Projesi' kapsamında başvuruda bulunduklarını  ve mutlu sonuca ulaştıklarını belirttiler.

Çelik çifti, Vali İrfan Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu’na destekleri ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde