24 Temmuz 2024

Temizkan’dan Vali Balkanlıoğlu’na Teşekkür Ziyareti

  • PDF

Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan ile Belediye Başkanı İsa Türkcan  turizme  verdiği destek ve katkılardan dolayı Vali irfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Ordu’da turizmin gelişmesi amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında  düzenlenen ‘Arap Gazeteciler Türkiye Zirvesi’ne katılmak üzere  5-11 Kasım tarihleri arasında Ordu’ya gelen  26 ülkeden gelen 86 Arap gazetecinin doğal güzelliği ile ayrı bir keyif veren Ulubey’in Kadıncık Şelalesini gezerek, şelalenin sunduğu görsel güzellikten etkilendiğini ve  bol bol fotoğraf ve görüntü çektiklerini söyledi.

Ulubey ilçesinin ilk defa böyle büyük bir organizasyon gördüğünü belirten Kaymakam Temizkan, ”Misafir  Arap gazetecileri Ulubey’in  muhteşem doğasında ağırlamaya özen gösterdik. İlçemizi en iyi şekilde tanıtmak için Belediye Başkanlığımızla birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik” diyerek, Vali  Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ise, ”Yapılan tanıtım faaliyetlerle birlikte ilçemizde de bir hareketlilik yaşanmaya başlayacak ve  devamı gelecektir. Sayın Valimizin turizmde başlattığı çalışmalar sayesinde  hem yerli, hem de yabancı turist sayısında artış  yaşanacağına inanıyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordu’nun güzelliklerini tanıtım çerçevesinde ilimize gelen Arap gazetecileri Ulubey ilçemize ve Kadıncık şelalesine gönderdik. Şelalenin büyüleyici güzelliği karşısında  kendi kültürlerine göre oynayarak, çok mutlu olduklarını ve eğlendiklerini gördük. Kendi ülkelerine döndüklerinde gazete ve dergilerinde Ulubey ve Kadıncık Şelalesinin resimlerini ve görüntülerini paylaşmışlar. Önümüzdeki dönemde turizm pastasından sadece sahil kesimindeki ilçelerimiz değil, iç kesimdeki ilçelerimiz, oradaki şelaleler, nehirler, ırmaklar, göller, uçsuz bucaksız ormanlar, vadiler ve kanyonların güzellikleri de ön plana konularak, o bölgelerin de turizm pastasından pay almasını, oradaki insanların da turizmden faydalanmasını istiyoruz” diye konuştu.

“Bu hedefimiz doğrultusunda Ulubey’de ve bölgedeki ilçelerimizde önümüzdeki dönemde yavaş yavaş bu çevreyi,  bu dokuyu tahrip etmeden, güzellikleri yok etmeden bölge halkımız rahat iş bulur, geçim kaynakları bol olur. Turizmden herkes faydalanabilir” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Göç önlensin, gençlerimiz iş bulsun bunu hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde  bunun yansımaları olacak. Şimdiden emarelerini görüyoruz. Ordu’da turizm eskisi  gibi değil. %40 - %50 oranında arttı. Önemli olan faydalı olabilmek” şeklinde konuştu ve “Arap gazetecilerin Ulubey İlçesinde hoşça vakit geçirmelerini sağlayarak, yakından ilgilendikleri için Ulubey Kaymakamımız, Ulubey Belediye Başkanımız başta olmak üzere Ulubey halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde