24 Temmuz 2024

Ordu Milletvekili Ergün TAŞÇI: “BUGÜN SÖZ SÖYLEME DEĞİL EYLEM YAPMA ZAMANIDIR”

  • PDF

 

“Fatsa’nın talep ve beklentilerini el ele vererek masaya yatıracağız”

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Artık söz söyleme zamanı değil, eylem yapma zamanıdır diyen Ergün Taşçı birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin, tüm dernek, kurum ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışacağını söyleyen Taşçı, önceliğimiz güçlü Ordu ve güçlü bir Türkiye olacaktır ifadesini kullandı.

Fatsa’nın talep ve beklentilerini el ele vererek masaya yatıracağız diyen Taşçı; “Fatsa’nın sorunlarını duyarsız kalmamız mümkün değildir. Öncelikle Fatsa çevre yolu ile ilgili çalışmalarımızı en kısa zamanda başlatacağız” dedi.

Yoğun bir mesai süreci bizi bekliyor”

Yemin töreni için Ankara’ya giden Ergün Taşçı, mecliste sıcak bir ortam yaşandığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi; “Pazartesi günü genel merkezimizde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında istişare yaptık. Bu istişarede, seçim öncesi partimiz tarafından vatandaşlarımıza taahhüt edilen konuları 3 ay içerisinde yerine getirilmesi konusunun altı çizildi. Yeni dönemde hem bakanlıklar, hem partimiz, hem sivil toplum örgütleri ile beraber sorunların çözümü noktasında ortak çalışacağız. Yoğun bir mesai süreci bizi bekliyor ve heyecanımız devam ediyor. 2015 yılı itibari ile olumlu bir hava ile yolumuza devam ediyoruz. Bizlerin heyecanı kadar vatandaşlarımızın da heyecanlı olduğunu görüyoruz. Yemin törenimiz esnasında da milletvekillerimiz ile kaynaşma ve tanışma imkanı bulduk. Başbakan Yardımcısı Sayın Numan Kurtulmuş’un Ordulu olması ve Ordu’dan liste başı olması ilimize ayrı bir keyif ve heyecan kattı”dedi.

“Hizmet etmenin yolu birlik beraberlikten geçer”

Ordu’nun siyasi parti gözetmeksizin heyecanının yüksek olduğu bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz diyen Taşçı; “Allah bu havayı ve birliğimizi inşallah bozmaz. Muhalefetiyle, iktidarıyla Ordu için Türkiye için ümidin olduğu bir hizmet yılına giriyoruz. Hizmet etmenin yolu birlik ve beraberlikten geçer. Biz tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde olma istediğimizi yineliyoruz. Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk ve ziyaret edemediğimiz her noktaya giderek hemşerilerimiz ile buluşacağız. Hiç kimse endişeye kapılmasın. Hem Ordu’nun hem de Fatsa’nın gücü artacaktır. Bütün konuların ajandamızda mevcut olduğunu hemşerilerimin bilmesini isterim” dedi.

“Fatsa’nın sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değildir”

Fatsa için önceliğimiz vatandaşın bizden beklediği ve istediği hususlardan geçer diyen Taşçı; “Fatsa’nın sorunlarının çözümü için artık el ele vereceğiz. Fatsa’da Organize Sanayi Bölgesi, üniversite,

 çevre yolu ile ilgili taleplerin acil şekilde gündeme getirilmesini sağlayacağız. Mevcut çalışmaların daha verimli bir şekilde yürütülmesini masaya yatıracağız. Fatsa’nın sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değildir. Çevre yolu ile ilgili çalışmalarımız başlatacağız. Biz öncelikle maliyetsiz olan ve bugüne kadar ihmal ettiğimiz konuları gündeme getireceğiz. Bugün söz zamanı değil eylem zamanıdır” dedi.

Yeni Haber

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde