24 Temmuz 2024

BEKYÜREK: “GENÇ YETENEKLERİ TESPİT EDECEĞİZ”

  • PDF

Fatsa Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Halil Bekyürek spor branşlarında genç yeteneklerin tespiti için başlatılacak olan yeni projenin müjdesini verdi.

25 Kasım tarihinde tanıtımı yapılacak olan proje ile, yeni yeteneklerin tespit edileceğini söyleyen Bekyürek, her yıl başarı çıtasının bir kat daha yükseldiğini ifade etti.

İlçemizdeki spor çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek: “Ordu okul sporları, Ordu, Ünye ve Fatsa olmak üzere üç grupta yapılıyor. Yedi ilçenin çalışmalarını Fatsa’dan yürütüyoruz ve çalışmalarımıza Pazartesi günü başladık. Genç kızlar voleybol turnuvasıyla startı verdik ve bu tempo Nisan ayına kadar sürecek. Kulüpler bazında da güzel çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. Okçuluk Spor Kulübümüz Türkiye şampiyonasında Aralık ayında yapılacak turnuvaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra Fatsa’da tekvando alanında çok büyük bir alt yapı var. Her sene üzerine koyarak daha güzel çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. Fatsa’dan spor okuluna öğrenciler yetiştiriyoruz. Bu yıl Fatsa spor olarak Tekvando Türkiye Kulüpler Şampiyonasına ikinci kez katılacağız. Belirli kuruluşlarla koordinasyon halinde olmamız başarıyı da beraberinde getiriyor. Biz hep Avrupa’da derece yapabilir miyiz demiştik. Geçen sene bunu başardık. Dünya şampiyonasına gidebilir miyiz diye düşündük ve bunu da Hüseyin Pişken hocamız gerçekleştirdi. İnşallah gelecekteki süreçte değişik branşlarda çok güzel çalışmalar olacağını düşünüyorum. Ordu İl Müdürlüğümüzün Ordu, Ünye ve Fatsa’da başlattığı yeni yeteneklerin tespiti ile ilgili projeyi 25 Kasım’da tanıtacağız. Bu alt yapı tespitleri ile spora biraz daha ivme kazandıracağız. Son olarak ilçemizin önemli sporcularından Hüseyin Pişken dünya sekizincisi oldu. Kendisini tekrardan kutlamak istiyorum. Kıt olanaklar ile böyle büyük bir başarıya imza atması bizi hem çok mutlu etti hem de gururlandırdı” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde