24 Temmuz 2024

Müsteşar Yardımcısı Özkaldı, Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı ile  Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı  Murat Acu  Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali  İrfan Balkanlıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı ile  Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı  Murat Acu’ya nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ”Kendi Bakanlıklarına ait bu bölgede yapılan  yatırım ve tesisleri yerinde  incelemek ve denetlemek amacıyla geldiler. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı DSİ Genel müdürlüğü görevinde bulunurken, Afyon Valiliği görevini yürütüyordum. Kendisi ile  çok güzel hizmetlere imza attık. Murat Acu da DSİ Bölge Müdürlüğü görevinde iken   Afyon’da başarılı hizmetleri olmuş, birçok sorunu birlikte  çözmüşlerdir. Aynı şekilde Ordu’da başarılı çalışmalar yapacaklardır. Burada da herhangi bir sorun varsa çözecekler ve çözmeye devam edeceklerdir” şeklinde konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı ise, “Bizler de Bakanlık olarak, Bakanlığımıza bağlı birimler olarak, Ordu İlimizde bulunmaktan ve Sayın Valimiz tarafından ağırlanmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Valiliği görevinde iken,  bizde  DSİ olarak  gerçekten çok güzel işler başardık. Şimdi Ordu Valisi olarak 1,5 yıldır burada.  Bizler Ordu ilindeki işlerimizi yerinde görmek, arkadaşlarla istişare etmek adına buraya geldik ve kendisini görmekten çok büyük mutluluk duyduk. Ordu’da yürüttüğümüz faaliyetlerle alakalı da burada görüş alışverişinde bulunduk. Ordu’da yürüttüğümüz güzel projelerimiz var. Karadeniz’de sulamadan ziyade taşkınların önlenmesi adına projelerimiz var. Eksik kalan işlerimiz varsa yerinde inceleyip tamamlayacağız. Bu hizmetler hepimize hayırlı olsun” diyerek teşekkür etti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde