24 Temmuz 2024

FATSALI FİTNESS ŞAMPİYONU HÜSEYİN PİŞKEN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

  • PDF

Fatsalı Milli Sporcu Hüseyin PİŞKEN gazetemiz Genel Müdür’ü Emre ESER’i ziyaret etti.

Türkiye 1.si olarak İspanya’da yapılan dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanan Fatsalı sporcu Pişken, dünya şampiyonasında 8.cilik elde ederek Fatsa’yı ve Ordu’yu en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

Yeni işyerimizin de hayırlı olmasını dileyerek bol kazanç temennisinde bulunan Pişken, Fatsa’nın basın ve yayın hayatında önemli bir yere sahip olan Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi’nin her geçen gün artarak devam eden başarısından dolayı takdir ediyorum” dedi.

Pişken; “Emre kardeşimizin Fatsa basını olarak bizlerin haberlerine gazetesinde yer veriyor olmasından dolayı da kendisine ayrıyeten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini sunan Yeni Haber Gazetesi Müdür’ü Emre ESER ise; “Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında büyük başarılar elde etmiş Hüseyin hoca gibi sporcuya sahip olduğumuz için çok şanlıyız. Fatsamızın ve Fatsalıların böyle bir değere sahip çıkması gerekiyor.  Hüseyin hocamızın başarıların daim olmasını diliyorum. Kendisine ziyaretinden ötürü çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde