24 Temmuz 2024

Kavşaklar Kışlık Çiçek Ve Bitkilerle Süsledi

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri, kışlık çiçek ve bitkilerle süsledi.

 

Göz Zevkine Hitap Ediyor

 

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla park ve bahçelerdeki yazlık çiçek ve bitkiler; kış mevsimine uygun, göz alıcı, yeni çiçek ve bitkilerle değiştiriliyor. Özellikle karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan çalışmalar, hem Orduluların hem de karayolunu kullanan vatandaşların göz zevkine hitap ediyor.

 

Kışlık Çiçek Ve Bitkiler Kullanıldı

 

Sorumluluk sahası içerisinde bulunan alanlarda kış dönemi çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Altınordu ilçesinde yer alan Piraziz, Havalimanı, Kayabaşı, Soya, Sivas Yolu, Belediye, Kumbaşı (Çapa) ve Atasanayi kavşaklarında kışlık dikim çalışmalarını tamamladı. Düzenleme yapılan alanlar; çuha, menekşe, şeker tabağı, portakal nergisi, süs lahanası, çalımsı bitkiler ve özel renkli taşlarla süslendi.

 

Perşembe, Fatsa Ve Ünye’de Çalışmalar Sürüyor

 

Ordu’yu güzelleştirmek için çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz;  “Altınordu ilçesindeki düzenlemelerimizi bitirdik. Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçesinde karayolları üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Diğer illerin birçoğunda çalışmalar ilkbahar yaz döneminde yoğunlaşırken biz, dört mevsim uyguladığımız projelerle hemşehrilerimizin gözüne hoş gelecek güzel manzaralar oluşturmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin ilimizdeki değişim ve dönüşümü devam edecek” dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde