24 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ZİYARET

  • PDF

Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu yeni iş yerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllar Fatsa’da faaliyet gösteren Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi’nin yoluna büyüyerek ve gelişerek devam etmesini takdirle karşılıyorum diyen Fatih Erişmiş; “İlçemizde faaliyet gösteren köklü ve marka işletmelerden bir tanesisiniz. Yeni iş yerinizle daha güzel bir görsele kavuşarak hizmet vermeye devam ediyorsunuz. Başarınızın uzun yıllar boyunca, aynı kalitede devam etmesini temenni ediyorum. Yeni iş yeriniz hayırlı olsun. Bol kazançlar elde etmenizi diliyorum” dedi.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim EROĞLU ise; “Yeni iş yerinizde hayırlı kazançlar elde etmenizi diliyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

Fatsa Belediye Başkanları Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunan Yavuz Selim Eser ise; “Değerli başkanlarımıza güzel temennileri için teşekkür ediyorum. Müşterilerimize daha güzel bir hizmet sunmak için böyle bir açılım yaptık. Daha güzel, daha nezih bir mekânda, yeni iş yerimizde sizleri misafir edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fatsa Matbaası hem medya anlamında hem de matbaa ve reklam sektöründe ilerleyen günlerde büyümeye devam edecektir” dedi.

Haber: Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde