24 Temmuz 2024

HABERİMİZ MELİH BERK’İN DÜNYASINI AYDINLATTI

  • PDF

Doğuştan sahip olduğu “çift taraflı göz kapağı düşüklüğü” rahatsızlığı nedeniyle tüm yaşamını olumsuz etkileyecek göz tembelliği sorunuyla karşı karşıya kalan 4 yaşındaki Melih Berk’ten güldüren haber geldi.

İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat olan Melih Berk, tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.

Fatsa Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın ve yardımsever vatandaşların maddi destekleri neticesinde ameliyat olma fırsatı yakalayan Melih Berk, başarılı bir ameliyat geçirdi.

Gazetemiz aracılığıyla duyurduğumuz “Melih ameliyat olmazsa kör olabilir” haberimizin ardından seferber olan Fatsa Sosyal Yardımlaşma vakfı ve yardımsever vatandaşlar İstanbul’da özel hastane doktorlarıyla irtibata geçerek Melih’in ameliyat olmasında ki en büyük desteği sağlamış oldu.

Bu süreçte emeği geçen herkese teker teker teşekkür eden Melih Berk’in annesi Hülya UTAŞ; “Çocuğumun mavi renk gözlerini artık hayata sorunsuz bir şekilde ışıl ışıl bakabiliyor. Maddi olanaklarımız el vermediği için çocuğumu ameliyat ettirememiştik. Sağolsun yardımseverlerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Bu süreçte bizlere maddi ve manevi desteğinin biran olsun esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bu haberi başta sizin gazeteniz aracılığıyla duyurduk haberimiz ses getirdi. Oğlumun tedavi süreci hızlandı. Ordu’da sizin haberinizi okuduktan sonra gazetecilik yapan Sibel Hanım’da bana ulaşarak yardım etmek istediğini söyledi. Sağolsun onunda maddi manevi desteği çok oldu. Fatsa Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürümüz Nevzat AYDIN’da bizimle ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum. Oğlum Melih sorunsuz şekilde tedavi oldu. Artık çok mutluyuz” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde