24 Temmuz 2024

YARDIM KOLİLERİ YOLA ÇIKTI

  • PDF


Ordu’nun Fatsa ilçesinde emekli özel harekat polisleri Mehmet Yerli ve Bülent Torun, Rusya’nın ve Esad güçlerinin saldırılarına maruz kalan Bayırbucak Türkmeleri'ne kendi imkanları ile hazırladıkları iki koli yardım gönderdi. 
Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım gönderen emekli özel harekat polislerinden Mehmet Yerli, “Fatsa’dan iki özel emekli polis harekatçı olarak cephede savaşan Türkmen kardeşlerimize operasyon esnasında giymeleri için kıyafet ve bot desteği gönderiyoruz. Kış mevsim şartlarında özellikle kış günlerinde giymeleri için yardım elimizi oradaki kardeşlerimize uzatıyoruz. Bu insanlarımızın gıdadan ziyade bu tür yardımlara ihtiyacı var. Bu yardım için de dostlarımız ve arkadaşlarımız yardımlarını bizlere ulaştırdılar. Türkmenlere yardımlarımızı devamlı sürdüreceğiz. İnsani görevimizi yerine getiriyoruz. Her şey Türkmen kardeşlerimiz için” dedi.
Yerli, “Bu zamana kadar bir koli yardım göndermiştik. Şuan ise ikinci kolimizi gönderiyoruz. Kendi imkanlarımızla bu koliyi de gönderiyoruz. Bizlere yardım etmek isteyen, Türkmen kardeşlerimize bu tür yardımları iletmek isteyen kişiler benle irtibata geçebilirler. Bu yardımları direkt cephede savaşanlara gönderiyoruz. Cephe gerisindeki kişilere göndermiyoruz” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde