24 Temmuz 2024

Fatsa Yardım Sevenler Derneğinden Ziyaret

  • PDF

Fatsa Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nimet KOÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeni işyerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fatsa’nın köklü işletmelerinden Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi’nin her geçen gün artarak devam eden başarısını takdirle karşılıyoruz diyen Nimet Koç; “Yıllarca Fatsa’da başarılı hizmet veren işletmeniz ve basın hayatında önemli bir yere sahip olan gazetenizin derneğimize olan katkılarını her zaman hissediyoruz. Sizlerin bu sektörde artarak devam eden başarınız bizleri çok mutlu ediyor. Daha büyük, daha görsel, daha işlek bir caddede iş yerine taşınarak çok doğru bir karar vermişsiniz. Yeni işyerinizde bol ve hayırlı kazançlar diliyoruz. Fatsa Yardım Sevenler Derneğine olan katkılarınızdan dolayı da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Fatsa Matbaası Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim Eser ise nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini dile getirerek; “Fatsa Yardım Sevenler Derneği’ni yapmış oldukları çalışmalar ve büyük özverisinden ötürü takdir ediyoruz. Bizleri yeni işyerimizde ziyaret ederek onure ettiler” diye konuştu.

Haber: Emre ESER

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde