24 Temmuz 2024

SAĞLIK-SEN DEVLETİN ZİRVESİNDE

  • PDF

Sağlık-Sen Ordu Şubesi'nden Ankara çıkarması. Ordu'dan milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u Çankaya Köşkü'ndeki makamında ziyaret eden ve hayırlı olsun dileğinde bulunan Sağlık-Sen Başkanı Bilal İnanlı, Kurtulmuş'a Ordu'nun sağlık sorun ve taleplerini içeren bir dosya takdim etti.

Sağlık Sen Ordu Şubesi Yönetim Kurulu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti. 

Devletin zirvesini temsil eden Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in de bulunduğu ziyarette Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Bilal İnanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bayraktutar, Hakan Erdoğmuş, Serkan Özcan, Harun Filiz, Numan Kurtulmuş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. 

Fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş,sağlık çalışanlarının yıpranma payı konusunda yapılan çalışmalar hakkında Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’tan destek olmasını istedi. Memiş, “Toplu sözleşmede Bilim Kurulu oluşturulmasını karar altına aldırmıştık. Bu yönde ilk çalışmayı yaptık. Kamudaki unvan ve kadrolara göre yıpranma payı verilecek alanlar belirlenecek. Sağlık çalışanları yıprandıkları halde yıllarca bunun karşılığını alamadı. Bir an önce çalışmalar tamamlanarak sağlık çalışanlarının mağduriyeti giderilmeli” dedi.

Sağlık-Sen olarak çözüm odaklı bir sendikal anlayışı benimsediğimizi belirten Genel Başkanı  Memiş, sorunların çözümünde karşılıklı işbirliğini önemsediklerini söyledi.

ORDU'NUN SAĞLIK SORUNLARI KURTULMUŞ'TA

Sağlık- Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı da, Ordu iline yönelik sağlık çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini içeren raporu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a takdim etti. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıpranma payı konusunda yapılacak teknik çalışmaların tamamlanmasından sonra kendi üzerlerine düşeni yerine getireceklerini belirten Kurtulmuş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Kurtulmuş, çözüm odaklı sendikal anlayışın, hizmet kalitesi ve çalışan memnuniyetini de artıracağını ifade etti.

 

                                                                                                                                             Bilal İNANLI

                                                                                                                    SAĞLIK – SEN ORDU ŞUBE BAŞKANI

                                                                                                                                               05.12.2015

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde