24 Temmuz 2024

TELEFONLU MOTİVE FUTBOLCULARI ÇOK ŞAŞIRTTI‏

  • PDF

Fatsa Belediyespor Başkanı Tayfun Karataş futbolcuları maçlara motive edebilmek için öyle ilginç çözümler uyguluyor ki bu uygulama futbolcuları bile şaşırtıyor. Hafta için hemen hemen her gün antrenman sonrası tesise giderek futbolcuların halini hatırını soran Fatsa Belediyespor Başkanı Tayfun Karataş geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Havza maçı öncesi futbolcuların eşlerini, yakın çevrelerine telefonla ulaşarak dilek ve temennilerini ses kaydı yaptırdı ve kamp yaptıkları otelde maç öncesi futbolculara dinletti. Eşlerinin ve yakınlarının seslerini duyan futbolcular bir anda neye uğradıkları şaşırdılar. Eşleri ve yakınları uzakta olan bazı futbolcuların duygusal anlar yaşadıkları gözlendi. 
Hazırlanan videonun futbolculara izletilmesinin ardından bir açıklama yapan Fatsa Belediyespor Başkanı Başkanı Tayfun Karataş, futbolcular teknik heyet ve yönetim olarak bir aile olduklarını belirterek, “Ailenizin mesajlarını yakınlarınızın ve dostlarının mesajlarını sizlere dinlenmek dinletmek ve sizlerle paylaşmak istedik. Biz bir aileyiz. Biz bir aileyken her şeyi sonuna kadar konuşmak gerektiğini düşünüyoruz. Dedim ya biz bir aileyiz sizin her dostunuz her yakınınız bizden biri. Dolayısıyla bugün bu ortamı beraber yaşamak adına böyle bir sürpriz hazırladık umarım beğenmişsinizdir. Umarım bu noktada bugün için ve bundan sonrası için muhakkak inanıyorum ben sahada her şeyin en iyisini yapmaya çalıştığınızı ama bugün bizim için önemli. Bu vesile ile çıktığımız bu yolun ne kadar önemli olduğunu sizinle paylaşmak istedim. Bu takımın bu yerlere gelmesini bu insanların bu güzel düşünceleri söylemelerine sizler vesile oldunuz. Bundan sonraki süreçte de bunu sağlayacak olan yine sizlersiniz. Ne ben ne yöneticiler ne de herhangi biri; başarıyı siz sağlayacaksınız. Bu takımın geleceğini bu takımın iyi yerlerde olmasını bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da siz sağlayacaksınız. Herkes sizden güzel şeyler güzel sonuçlar bekliyor, sizden güzel alacağınız skorlar bekliyor.” dedi.
  Futbolculardan kaleci Doğan golcü Polat Çelebi, Kaptan Mehmet Arslan orta saha oyuncusu ibrahim Öz, orta saha oyuncusu Durmuş ve Erhan Kaçak böyle bir sürprizim kendilerini çok şaşırttığını ve çok mutlu olduklarını söylediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde