24 Temmuz 2024

10 YIL SONRA BEBEK SAHİBİ OLDULAR

  • PDF

Ordu'da 10 yıldır anne olma özlemi çeken Derya Aslantaş, valilikçe başlatılan tüp bebek projesi kapsamında tedavi görerek bebek sahibi oldu. 
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sosyal güvencesi bulunmayan aileler için başlatılan projeden yararlanan Derya Aslantaş, tedavi sürecinin ardından özel bir hastanede doğum yaptı. 3 kilo 600 gram olarak doğan ve Yağız ismi verilen bebeğin gayet sağlıklı olduğu belirtildi.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Derya-Murat Aslantaş çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Bebeği hastanede ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, tüp bebek yöntemi ile gözlerini dünyaya açan minik bebeğe hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.
Aile ile bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bebek sahibi olmayan evli çiftlere arzu ettikleri takdirde tüp bebek sahibi yapmak için bir proje yürütüldüğünü hatırlattı. Vali Balkanlıoğlu, bu proje kapsamında Ordu’da 30 tüp bebek başvurusu yapıldığını halen 10 ailenin bebek beklediğini ifade etti.
Vali Balkanlıoğlu, Derya ve Murat Aslantaş çiftinin ise tüp bebek başvurusu kapsamında bebeğine kavuşan üçüncü aile olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde