24 Temmuz 2024

DÜŞÜŞ VATANDAŞA YARADI

  • PDF

Ordu’nun Fatsa ilçesinde et fiyatlarındaki gözle görülür düşüş vatandaşa yaradı.
Et fiyatının düşüşündeki en önemli sebeplerden biri ise bölgede balığın çok çıkması ve ithal etin piyasaya girmesi olarak nitelendiriliyor. 
Fatsa Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Et fiyatları son günlerde düşmeye başladı. İthal et canlı bir şekilde piyasaya girdi. İşlerimizdeki düşüsün ana nedeni balığın bu zamanlarda çok olması diyebilirim. Bu nedenden dolayı et fiyatları gün geçtikçe düşmeye başlıyor. Kemikli et 32 liradan 28 liraya, kemiksiz et ise 37 liradan 32 liraya düştü. Bir hafta içinde gözle görülür şekilde et fiyatlarında düşüş var. Toplu alımlarda fiyatı daha da indirebiliyoruz. Millet bu aylarda et yemiyor. Bir anda et fiyatların düşmesi bizim açımızdan iyi olmadı. Fiyatlar bu süreçte bu şekilde devam edecektir. Elimizden geldiği kadar vatandaşlara ucuz et yedirmek isteriz ama bizlerinde zarar etmemesi gerekiyor. Fatsalı kasaplar olarak bölgede faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fiyatlar vatandaşlarımızın alacağı seviyeye indi” dedi.
2016 yılında Fatsa’ya büyük bir mezbahana yapılacağını söyleyen Başkan Gülmez, “Bu konuyla ilgili girişimlerimizi devam ettiriyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımızla konuyu görüştük ve bizlere 2016 yılı içerisinde büyük bir mezbahana yapılacağını belirtti. Bu durumdan dolayı tüm kasaplar olarak çok mutluyuz” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde