24 Temmuz 2024

FATSA ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ ANKARA’DA

  • PDF

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Ayhan BAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri; AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak,  Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı ve  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı A. Kadir Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Fatsa’dan Ankara’ya giden grup, ilk olarak AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Taşçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek dile getirdi.

Grup daha sonra AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak’ı ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir sohbetin olduğu ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle birlikte sona erdi. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’yu da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen grup, esnafların sıkıntılarını dile getirerek çözümü için Gündoğdu’dan destek istedi.

Arından Ayhan Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Muammer A. Kadir Akgül’ü makamında ziyaret etti. Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ve Yönetim Kurulu, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akgül, Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni üstün gayret ve çalışmalarının farkında olduğunu belirtti.

Ayhan Baş ise, kendilerine verilen destekten dolayı Akgül’e teşekkür etti ve şükranlarını sundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde