24 Temmuz 2024

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN: “YENİ İŞ YERİNİZ HAYIRLI OLSUN”

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı Sayın Hüseyin ANLAYAN, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Muharrem AKTEPE ve Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut ERGÜN yeni işyerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim ESER ile uzun süre sohbet eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, yerel ve genel gündeme ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Yeni iş yerinizde hayırlı ve bol kazanç sağlamanızı diliyorum diyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, “İcra ettiğiniz sektörde gelişen ve değişen konjonktüre ayak uydurmak her sektörde olduğu gibi sizin sektörde de önem arz etmektedir. Daha görsel ve daha büyük bir iş yerine taşınmanızın işletmenize geri dönüşümü olumlu yönde olacaktır” dedi.

Matbaacılık ve Gazetecilik sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan işletmenizin başarı dolu yılları daim olsun diyen Başkan Anlayan, “Yerel Basınının önemini her fırsatta dile getiriyoruz. Yeni Haber Gazetesi ’de Fatsa’da 30 yıl boyunca Fatsa kamuoyunun şeffaf bilgi almasını sağlamış bir yayın organı olmuştur” diye konuştu.

Fatsa Matbaası, Yeni Haber Gazetesi ve Harman Dergisi Sahibi Yavuz Selim ESER ise nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade ederek; “Fatsa’da matbaacılık ve gazetecilik sektöründe emin adımlarla ilerliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak üzere birtakım açılımlar yapmaktayız. Bu yenilik ve açılımımız ilk olarak daha görsel ve büyük bir iş yerine taşınmakla oldu. Önümüzdeki günlerde bir takım yenilikler daha yapacağız. Fatsa Belediye Başkanımıza, yardımcımıza ve özel kalem müdürümüze bu ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde