24 Temmuz 2024

MİLLETVEKİLİ TAŞÇI’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Yeni iş yerinizin öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyen AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı; “ Bugün Fatsa’da çeşitli temas ve istişarelerde bulunduk. Öncelikle Fatsa Devlet Hastanemizi gezdik ve çalışmalarını yerinde inceledik. Oda başkanları ile bir araya gelerek Fatsa’mızın menfaatleri doğrultusunda gerekli istişarelerde bulunduk. Basın kuruluşlarımız ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmayı planladığımız için de sizleri de ziyaret etmek istedim. Yeni matbaanızın hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten nezih, kaliteli bir ortam ile Fatsa ve bölgesine hizmet veriyorsunuz. Fatsa’nın, Ordu ilinin daha da gelişip büyümesi için ortak amaçlar çerçevesinde birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Emre Eser; “ Nazik ziyaretinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde