24 Temmuz 2024

OSKİ'DEN PERSONELLERE ARAÇ EĞİTİMİ

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü kurumsal çalışmalarına kurum içi eğitim faaliyetleriyle devam ediyor.

OSKİ’nin kanalizasyon alt yapı hizmetlerinde kullandığı ve son teknolojik sistemlerle çalışan kombine araçlarının üst yapılarıyla ilgili teknik eğitim verildi. Fatsa İlçesinde verilen eğitime OSKİ’nin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçe şube müdürlüklerine bağlı teknik personeller katıldı. Kombine aracı üreten bir firmanın uzmanı tarafından verilen eğitimde, aracın üst yapısıyla ilgili çalışma şekilleri uygulamalı olarak yerinde gösterildi.

Kombine kuka araçları kanalizasyon hatlarının periyodik olarak temizlenmesinde, tıkanan kanalizasyon hatlarının basınçlı su püskürterek açılmasında, boru hatlarının içinde çökelen ve biriken malzemelerin çekilmesinde kullanılıyor.

KENDİ ALANINDA UZMAN PERSONEL YETİŞTİRTMEYE ÇALIŞIYORUZ

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “ Ordu’muza daha iyi hizmet verebilmek için sorumluluk alanımıza giren tüm işlerde, teknolojinin en son ürünlerini kullanmaya gayret gösteriyoruz. Bünyemize kattığımız bu son sistem araçlara, uzmanlar tarafından eğitimler verdirerek, konusunda hakim, kendi alanında donanımlı personel yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde