24 Temmuz 2024

BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ SUDE NAZ’I UNUTMADI

  • PDF

Geçtiğimiz Cuma Günü Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’a Ormek hizmet binası açılışında güzel bir tesbih hediye eden 12 yaşındaki Sude Naz Gedik’in jestine karşılık Başbakan yardımcımız Numan Kurtulmuş’da bir jest yaptı.
Açılış sonrası kursların gezilmesi sırasında saz kursu öğrencilerinden olan Sude Naz Gedik, “Numan amca bir fotoğraf çekinebilir miyiz” demesi üzerine Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’da “Tabiki, şöyle yanıma gel bakalım. Sen kadar tatlı bir kızsın.” dedi. Sude Naz Gedik   bu sırada yanında getirdiği bir tesbihi Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’a hediye etmişti. Bu hediyeden etkilenen Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’da Sude Naz Gedik’e “Hediyen benim için çok sürpriz oldu. Biz de sana bir hediye gönderelim” demişti.
  Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün o gün çekilen fotoğrafın büyük halini ve bir eşofman takımını Sude Naz Gedik’in evine giderek teslim etti. Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un Kurtulmuş’un hediyesine çok sevindiğini belirten Sude Naz Gedik, “Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un bir dahaki gelişini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Ona gönderdiği hediye için teşekkür edeceğim” dedi.

Sude naz Başbakan Yardımcımız Numan amcama bir kez daha teşekkür ediyorum.

 Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün’de Sude Naz Gedik’e derslerinde başarılar diledi.


  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde