24 Temmuz 2024

FATSA GENÇLİK MERKEZİNDEN ‘YENİ BİR NEFES’

  • PDF

Fatsa Gençlik Hizmetleri Müdürü Berat Şahin, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yeni Bir Nefes” adlı çalışma ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri olarak bizim için her birey değerlidir vurgusunu yapan Berat Şahin, gençlerin sosyal hayatta daha verimli olabilmeleri için çalıştıklarını dile getirdi.

“Biz gençlerimizle daha güçlü ve daha kuvvetliyiz”

Bizim sloganımız rehber arayan değil, rehber olan bir gençlik, bu bağlamda tüm gençlerimizi kurumlarımıza ve farklı zamanlarda farklı alanlarda yaptığımız etkinliklere davet ediyoruz diyen Şahin: “Biz gençlerimizle daha güçlü ve daha kuvvetliyiz. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz merkezlere yeni bir vizyon yükleyerek ‘Yeni Bir Nefes’ adlı çalışmayı başlattı. Bu yeni çalışmayla birlikte gençlerin milli ve manevi duyguları geliştirilmeye çalışılarak bu yönde eğitimler verilmeye başlanacak. Gençlere yönelik bu programlar dahilinde adab-ı muaşeret, değerler eğitimi, sosyal medya ve gönüllük, mesnevi, tasavvuf alanında farklı eğim, kültür ve projeler gerçekleştirilerek toplumsal olaylarla daha ilgili, milli ve manevi değerleri koruyan, yaşadığı çevrede faydalı ve örnek gösterilen, duyarlı bireylerden oluşan bir nesil oluşturulması amaçlanmaktadır. Fatsa Gençlik Merkezi bünyesinde oluşturulan kulüplerle kurs mantığından sıyrılarak gençler eğitim almanın yanı sıra sokaklarda, kültürel faaliyetlerde, sosyal sorumluluk projelerinde kendilerini ifade edebilmekte, farklı insanlarla buluşmakta, farklı hayat hikayeleriyle demlenmekte ve yaşayarak öğrenmeye başlamış bulunmakta. Kurumsal olarak şuan kalabalık bir kitleye hitap etmekteyiz. Biz farklı bölgelerden farklı aile çevrelerinden gençlerimize dokunmak onların standart ya da sorunlu hayatlarından sıyrılarak var olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda 2015 yılında toplam 127 sosyal sorumluluk projesinde 7200 gence ulaştık ayni zamanda Fatsa genelinde 5000 üye ve 750 kulüp üyemizle faaliyetlerimize tüm hızıyla devam etmekteyiz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım. Gençlik Merkezleri olarak gençliğin örnek alabileceği şahsiyetlerle gençlerimizi bir araya getirerek yaşanmış hikaye ,tecrübe ve değerlerin paylaşılması amacıyla gerçekleştirilen bu programa katılımlarından dolayı sayın Bekir Develi beye çok teşekkür ederim” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde