24 Temmuz 2024

OSKİ İşçi Sağlığı Ve Güvenliğini Önemsiyor

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü Aralık Ayı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

2015 yılının son iş sağlığı ve iş güvenliği toplantısı OSKİ’nin Bolaman Ek Hizmet Binasında gerçekleşti. OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Faruk Gönüllük, OSKİ’ nin İş yeri hekimi Dr. Tahir Türkeli ve kurulda yer alan üyeler katıldı.

OSKİ’ de personelin güvenliğini sağlamak amacıyla; iş kazalarından veya güvensiz ve sağlıksız çalışma ortamından dolayı doğabilecek makine arızaları ve devre dışı kalmaları, patlama olayları gibi işletmeyi tehlikeye düşürebilecek durumları ortadan kaldıracak kararların alınması için her ay düzenli olarak iş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantısı yapılmaktadır.

KAZALARIN YAŞANMAMASI İÇİN ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

Sahada çalışan personelin yaşanacak tehlike ve kazalar karşısında alınacak tedbirler üzerinde uyarıların ve kararların alındığı toplantıda, acil durum eylem planının görüşülmesi, ilk yardım ekibinde görev alan çalışanlara “ Temel İlkyardım Eğitimi” verilmesi gibi birçok eğitim konuları görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca hizmet alımı personellere verilen eğitimler ve gelecekte verilmesi planlanan eğitimler üzerinde görüşmeler yapıldı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde