24 Temmuz 2024

Metin Gündoğdu’dan Ordulu Gençlere Jest

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’dan gençlere büyük jest! Hafta sonu Ankara’da yapılan 4. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’ne katılan Metin Gündoğdu, Ordulu gençlere büyük bir sürpriz yaptı. Gündoğdu yaklaşık 4 saat süren kongreyi milletvekilleri için ayrılan özel alan yerine Ordulu gençlerle tribünden izledi.

Herkesle Fotoğraf Çektirdi

Tribünlere gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’yu gören gençler önce şaşırdı, sonra sevindi. “Ordu seninle gurur duyuyor” sloganları ile Gündoğdu’yu karşılayan gençler bol bol selfie fotoğraf çektirdi. Ordu’dan Ankara’ya gelen gençlerle tek tek ilgilenen ve gençleri dinleyen Metin Gündoğdu kongre sonrasında misafirlerini bırakmadı.

Ordulu 260 Genci Misafir Etti

Bir restoranda Ordulu gençleri ağırlayan ve kendi eliyle döner hazırlayan Metin Gündoğdu’nun bu jesti de gençleri mutlu etti. 260 genci ağırlayan ve hepsi ile ayrı ayrı ilgilenen milletvekili Gündoğdu “Bizim yerimiz gençlerimizin yanıdır. Onların enerjisi ve dinamizmi bizlere güç veriyor. Daha çok çalışmamız için motive ediyor. Geleceğimizi şimdiden şekillendirebilmemiz için gençlerimizi ihmal etmememiz gerek. Bizler de bu bilinçle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bizim derdimiz gençler” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde