24 Temmuz 2024

Gündoğdu: Milletimiz Maşaların Farkında

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, partisinin Ünye’deki divan toplantısına katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada Rusya sempatizanı muhalefete ve terör yanlılarına karşı sert mesajlar veren Gündoğdu “Bunlar dışardaki karanlık güçlerin içerdeki maşalarıdır. Milletimiz bu maşaların farkında ve o yüzden amaçlarına ulaşamıyorlar, ulaşamayacaklar!” dedi.

180 Derece Döndüler

7 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye’yi hedefe koyan bazı kesimlerin 1 Kasım’dan sonra mecburen 180 derece dönüş yaptığını ifade eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Birileri 1 Kasım’da kötü bir tablo çıkacak diye avuçlarını okşarken milletimiz gerekli  cevabı verdi ve ülkemiz uçurumun kenarından döndü. “Selahattin Eyyubi Durduruldu” başlı atanlar büyük bir hüsrana uğradı. Bulunduğumuz coğrafya adeta bir ateş çemberi. Yıllardır yaşanan karmaşa Ortadoğu’nun kaderi haline gelmiş. Bu coğrafyanın altındaki zenginlikler dünyanın gözünün burada olmasına neden oluyor. Bu yüzden de her dönem önemli olacak. Ortadoğu bizim medeniyet coğrafyamızdır. Osmanlı’nın da içinde olduğu daha önce kurduğumuz 16 devlet bu coğrafyada hüküm sürmüş. Cumhuriyet sonrasında da çok sıkıntılı dönemler yaşadık. 2002 sonrasında da cumhuriyet döneminin en şanlı günlerini yaşamaya başladık. Rahmetli Adnan Menderes, rahmetli Turgut Özal ve rahmetli Erbakan Hocamız ülkemize güzel dönemler yaşattılar. Allah’a şükür şimdi de partimizin kurucusu, milletin adamı Sayın Cumhurbaşkanımız bir güzel dönem daha yaşıyor. Bu dönemler haricindeki süreçlerde maalesef milletimiz hep itilmiş ve horlanmış. Ama şimdi millet odak bir siyaset izleniyor.” diye konuştu.

Dış Güçlerin İç Maşaları

Dış güçlerin her fırsatta Türkiye’yi yolundan çıkarmak için hamleler yaptığını söyleyen Metin Gündoğdu, bu yapıların en büyük destekçilerinin de muhalefet, paralel yapı ve terör örgütü olduğunu belirtti.

Metin Gündoğdu “Dış güçler içerideki uzantıları ile birlikte Türkiye’nin yolunda gitmesini engellemeye çalışıyorlar. Bu millet ve bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’yi Rusya’ya şikayet edenler var. Dış güçlere karşı tek yumruk olmamız gereken bu dönemde ana muhalefet partisinin Türkiye’yi suçlayacağı açıklamalar yapması kabul edilemez. Hangi görüşten olursa olsun böyle bir davranış bu milletin hiçbir evladına yakışmayacak bir tutumdur. Dış güçlerin iç maşaları, Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Allah’ın izni ile bizler de milletin adamı ile birlikte var gücümüzle son nefesimize kadar çalışacağız. Milletimiz için daima dik duracağız, doğru söyleyeceğiz, düz yürüyeceğiz ve milletin adamı ile birlikte olacağız.” dedi.

 

Bölgede Temizlik Yapılıyor

Metin Gündoğdu “Bugün Güneydoğu’da ciddi bir olayla karşı karşıyayız Cumhurbaşkanımız, 2012’de “Baldıran zehri içmeye razıyım. Türk ve Kürtlerin kardeşliğini bozdurmayacağım” diyerek çözüm için büyük bir mücadele verdi. Bütün muhalefetin eleştirilerine rağmen mücadelesini sürdürdü. Milli birlik ve beraberlik sürecinin devam etmesi için elimizden geleni yaptık. Bu meseleyi Türkiye’nin gündeminden çıkarmak için çalıştı. Ancak terör örgütü her zamanki gibi hainliğini yaptı. Dış güçlerin idaresinde olan ve Türkiye’yi hedef alan bu örgüt amacına ulaşamayacaktır. Biliyoruz ki o bölgede yaşayan kardeşlerimiz de terörden rahatsız. Milletimizin kararlılığı teröre karşı en büyük güçtür. Şu an bölgede temizlik için gerekli hamleler yapılıyor. Güvenlik güçlerimiz organize bir çalışma yürüterek teröristleri ayıklamak için emek harcıyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın desteği ile bu süreç daha da verimli olacaktır. Bizler bin yıl birlikte yaşamış bir medeniyetin evlatları olarak hainlere karşı sırt sırta vermeyi iyi biliriz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde