24 Temmuz 2024

Bayan Balkanlıoğlu, İhtiyaç Sahibi Anaokulu Öğrencilerinin Sevincine Ortak Oldu

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen programa katıldı.  Fevziye Mektepleri Vakfı ile Işık Anaokulları işbirliği çerçevesinde Ordu’da 0-6 yaş grubu ihtiyaç sahibi 202  anaokulu öğrencilerine yardımda bulunulan programda Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Perran Katırcıoğlu ve  yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Altınordu Hürriyet İlköğretim Okulu, Altınordu Hicabi  Çelebi İlkokulu başta olmak üzere belirlenen okullarda ihtiyaç sahibi olan anaokulu öğrencilerine gönderilen yardımlar teslim edildi.

 

Yardımın yapılmasında yerine ulaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, ”İstanbul’dan buradaki okullarımızı seçen Fevziye Mektepleri Vakfı’na da çok teşekkür ediyorum. Özellikle beni en çok mutlu eden içindeki mektuplar oldu. Hediye gönderen her arkadaşımız çocuklara mektup yazmış onlar da buradan hediye gönderen arkadaşlara mektup yazacak.  Aralarında çok güzel bir dostluk başlar ve  yıllar sonra yine mektuplaşırlar, karşılaşırlar. Çok güzel bir gönül köprüsü, dostluk köprüsü kurulacaktır. Böyle sivil toplum örgütlerinin, gönüllü derneklerin faaliyetleri toplum için her zaman faydalıdır” diye konuştu ve çok mutlu olduğunun altını çizdi.

 

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halit Ziya Çelebi ise Fevziye Mektepleri Vakfı ile Işık Anaokullarının her yıl  geleneksel olarak Türkiye’nin değişik yerlerindeki anaokullarına yardım gönderdiklerini söyleyerek, ”Bu yıl  yardımı Ordu için düzenlediler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanyanın adı ‘Bir Dilek Seç, Bir Çocuğa Işık Ol’ dur. Bize yardımcı olan herkese başta sayın valimiz İrfan Balkanlıoğlu ve değerli eşleri sayın Esma Balkanlıoğlu hanımefendi olmak üzere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Program sonunda Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Perran Katırcıoğlu’na teşekkür ederek, bir plaket takdim etti.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde