24 Temmuz 2024

Meteoroloji uyardı; “Hava koşulları sertleşiyor” BÜYÜKŞEHİR, GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDI…

  • PDF

 

 Ordu Büyükşehir Belediyesi, meteoroloji bölge müdürlüğünün uyarıları üzerine hazırlıklarını tamamladı. 725 mahallede 86 ekiple birlikte yaşanabilecek olası kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapıda da gerekli önlemleri aldı. Büyükşehir Belediyesi su ve kanalizasyon hizmetleri için de müdahaleye hazır halde bekliyor.

KAR GELİYOR…

Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelerle; yılbaşı ile birlikte bölgemizin soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisine gireceğinin tahmin edildiği açıklandı. Mevcut hava sıcaklıklarının da hissedilir derecede azalacağını belirten Meteoroloji yetkilileri, kötü hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklarla ilgili gerekli tedbirlerin alınması yönünde de uyarıda bulundu.

YOLLARDA 86 EKİP, 232 ARAÇ HİZMET VERECEK…

Ordu Büyükşehir Belediyesi de kış hazırlıkları doğrultusunda; Ordu’yu toplam 86 bölgeye ayırarak, 232 araç ve 350 kişilik ekiple birlikte kar’la mücadele edeceğini ve Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından da su ve kanalizasyon hizmetlerinde yaşanabilecek sorunlara karşı geniş çaplı bir ekip kurulduğunu açıkladı.

İHTİYAÇ HALİNDE 44 1 452 ‘Yİ ARAYIN

“Halkımızın kış şartlarında sorun yaşamaması için Büyükşehir Belediyesi gerekli önlemleri almıştır” diyen Başkan Enver Yılmaz: “Özellikle yüksek kesimlerde yoğun geçen kış şartlarına karşı, oluşturulan ekipler anında müdahale etmektedirler. Örneğin geçtiğimiz ay yaşanan kar yağışında hiçbir sorun oluşmamıştır. Ne yol açmada, ne de alt yapıda inşallah sorunsuz bir kış geçireceğiz. Ekiplerimiz 7/24 yaşanabilecek sorunlara müdahaleye hazır beklemektedir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun kış şartları öncesinde araç filosuna hem tuzlama, hem de kar kürleyici olarak yeni araçlar aldık. Araç filomuzla yoğun kış şartlarına hazırız. Kent merkezlerinde de alt yapı konusunda gerekli hazırlıklar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Lütfen araçlarımızda kış lastiği, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Vatandaşlarımız yaşayabilecekleri sorunlarda 444 1 052 no’lu çağrı merkezimizi arayabilirler. Önceliğimiz ise hasta ve cenaze hizmetleridir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde