24 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu, Yeni Atanan Şube Müdürlerini Kabul Etti

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İçişleri Bakanlığı’nca açılan Görevde Yükselme Sınavı sonucu Valilik bünyesindeki birimlere atanan Şube Müdürlerini kabul ederek, başarı dileğinde bulundu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İçişleri Bakanlığı’nca, 2015 yılında açılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nda başarı göstererek, Ordu Valiliği bünyesinde münhal bulunan Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Protokol Şube Müdürlüğü ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı(YİKOB) Şube Müdürlüğü görevlerine Ordu Valiliği’nce atamaları yapılan Şube Müdürlerini makamında kabul etti.

Protokol Şube Müdürü Ahmet Güney, Bilgi İşlem Şube Müdürü Nuriye Temiz ve YİKOB Şube Müdürü ve İl Dernekler Müdür Vekili Günay Aydın’ı makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, yeni atanan şube müdürlerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Şube Müdürlerine, vatandaşlarla iyi diyalog ve iletişim içerisinde olmaları tesviyesinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, “Öncelikle yeni atandığınız görevinizin sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Yapacağınız çalışmalarda başarılar temenni ediyorum. Kamu hizmetinde yöneticilik, idarecilik bazı meziyet ve maharet gerektirir. Sizler bu meziyete sahip kişilersiniz ki, yapılan yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olarak b u görevlere atandınız. Bundan sonraki süreçte mesai arkadaşlarınızla birlikte, görev alanınızda halkımızın beklentilerine yönelik güzel ve faydalı çalışmalarda bulunmalısınız. Vatandaşlarla her zaman iyi diyalog ve iletişim içinde olmalısınız. Protokol, Bilgi İşlem ve İl Dernekler Müdürlüğü, Valiliğimizin önemli hizmet birimleridir. Bu birimlerde güzel ve başarılı çalışmalarda, hizmetlerde bulunacağınıza inanıyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Protokol Şube Müdürlüğüne atanan Ahmet Güney, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğüne atanan Nuriye Temiz ve YİKOB Şube Müdürlüğüne atanan ve aynı zamanda İl Dernekler Müdür Vekili olarak görevlendirilen Günay Aydın’da, kendileri kabul eden ve önemli tavsiyelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde