24 Temmuz 2024

OSKİ'DE BÖLGENİN SU İDARELERİ İLE ORTAK PAYLAŞIM TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü Karadeniz Bölgesi su ve kanalizasyon idareleri ile benzer sorunların ortak çözümlerini paylaşılması adına yapılan toplantı ve koordinasyonlara devam ediyor.

Genel Müdür ve yardımcıları bazında Ordu, Samsun ve Trabzon’da gerçekleşen koordinasyon ve paylaşım toplantıları, Daire Başkanlığı ve Şube Müdürlükleri bazında da sürdürülüyor. Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi( TİSKİ), Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi( SASKİ) İlçe şube müdürleri ile OSKİ Genel Müdürlüğü ilçe şube müdürleri Ordu’da OSKİ Genel Müdürlüğü idari binasında bir araya geldi.

OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ve Suat Olgun’un başkanlığında tanışma ve uygulanan sistemlerin paylaşımı için yapılan toplantıya, OSKİ heyetinden Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı ve Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkan Vekili Resul Gürel, Abone ve Tahakkuk Kontrol Şube Müdürü Okan Karadağ, Mekanik ve Elektrik Şube Müdürü Gültekin Kıran, Depolar ve Terfiler Şube Müdürü  İlker Yasin  Okuyucu, Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün, Ünye Şube Müdürü Ersin Avanoğlu ve Fatsa Şube Müdürü Sezai Ataklı katıldı. SASKİ heyetinden, Abone İşleri Şube Müdürü, Çarşamba, Terme ve Yakakent İlçe Şube Müdürleri toplantıya katıldılar. TİSKİ heyetinden 6 adet ilçe Şube Müdürü toplantıya katılım sağladılar.

ORTAK SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEK FİKİRLERİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ

OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, OSKİ’ nin kurumsal yapısı ve saha faaliyetlerini sunum eşliğinde bilgi aktarımı sağlayarak şu ifadelere yer verdi: “ OSKİ olarak hızlı bir şekilde yapılanmasını ve kurumsal çalışmalarını, yeni kurulan su idareleri arasında en hızlı tamamlayan bir kurum olma başarısını gösterdik. Bu toplantıda üç ayrı su idaresinin Şube Müdürleri olarak birbirilerimizle tecrübe ve bilgilerimizi paylaşarak aynı coğrafyada ortak sorunlara birlikte çözüm götürecek fikirleri ortaya çıkarmaya çalışacağız. Bu toplantılar vesilesiyle, abone yapılanması, şube müdürlerinin kendi içerisinde yapmış olduğu faaliyetler ve yapılanmasıyla ilgili bir paylaşımı sağlayalım” dedi.

OSKİ Genel Müdürlüğü idari hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından, Altınordu Şube Müdürlüğüne gidilerek, OSKİ’de şube yapılanması ve çalışma şekilleri heyete yerinde gösterildi.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük’ün de katılım sağladığı toplu fotoğraf çekiminin ardından koordinasyon toplantısı sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde