24 Temmuz 2024

ONLAR MUHACİR BİZ ENSAR OLMAK ZORUNDAYIZ

  • PDF

İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Özgür Çelenk , 11 Ocak tarihi itibariyle 10 Süreyle AK PARTİ İl Teşkilatları Olarak Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde tüm Türkiye’de Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize yardım kampanyası başlatılacağını belirterek, Türkmen kardeşlerimizin bir nebze olsun sıkıntılarına , dertlerine hiç olmazsa ihtiyaç duydukları yardım malzemelerini temin etmeliyiz.

Başkan Çelenk, Suriye'de kardeşlerimiz kan, gözyaşı, açlık, zulüm görmektedir. Efendimiz (s.a.s.) ve dostları da böyle değiller miydi? Çok sevdikleri Mekke’den çıkmak zorunda kalmadılar mı? Suriyeli kardeşlerimizde bu işin bilincinde, bu başlarına gelen musibetin Allah (c.c.) katından olduğuna iman ediyorlar. Suriyeliler inandığı davası için bir bedel ödeyerek muhacir olmuşlardır. Bize düşen ise Ensar olmaktır, kardeşlerimize kucak açmalıyız dedi.

Bayırbucak Türkmen kardeşlerimizin tespit edilen öncelikli ihtiyaçlarının:

Konserve (dayanıklı gıda maddeleri) ,
Kuru Gıda, 
Çocuk Bezi, 
Tıbbı Malzemeler,
Giyisi ve Ayakkabı,
Tekerlekli Sandalye, 
Ortopedi Malzemeleri,
Çocuk Maması, 
Battaniye

gibi yardım malzemelerine ihtiyaç olduğunu , HAYIRSEVER Ordu’lu kardeşlerimizin yardımlarını İl Başkanlığımıza getirmelerini veya partimizin 214 2417 – 225 0341 Nolu telefonlarının aranarak görevlilerin gelip yardım malzemelerini ev veya iş yerlerinden alacaklarını ifade etti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde