24 Temmuz 2024

Sosyal Yardımlaşma Onur’un tedavisine el attı

  • PDF

Geçtiğimiz hafta gazetemizde yayınlanan “Küçük Kalbi Her An Durabilir”  başlıklı haberimizin ardından Fatsa Kaymakamlığı, kalp hastası olan Onur’un ailesine ulaşarak aileye maddi ve manevi yardımlarda bulundular.

Üç buçuk yaşındaki Onur Geniş doğduğu günden bu yana kalp yetmezliği hastalığı ile mücadele ediyor ve maddi yetersizlikler nedeniyle tedavisini sürdüremiyordu.

En kısa sürede kalp nakli yapılması gereken Onur bebeğin annesi Necla Geniş, gazetemiz aracılığıyla sesini duyurarak, yardım beklediğini ifade etmişti.

Küçük Onur’a tedavisi için maddi destek sağlandığını belirten Fatsa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri: “Aile daha önce bizlere başvuru yapmadığı için yardım yapmadığımız bir aileydi. Gazetenizde yayınlanan haberin ardından aileye ulaştık ve gerekli incelemeleri gerçekleştirdik. Onur bebeğe tedavi masrafları için bir miktar maddi yardımda bulunduk. Gazetenize bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ederim” dedi.

Kalp Hastası olan ve kalp nakli olması gereken küçük Onur, bugün tedavi ve kontrolleri için Ankara Başkent Üniversitesi’ne gitmek için yola çıktı.

“Organlarımızı bağışlayacağız”

Fatsa Kaymakamlığına yardımları ve ilgileri için teşekkür eden anne Necla Geniş:“ Maddi imkânsızlıklar nedeniyle oğlumu kontrollerine götüremiyordum. Bugün Onur’un kontrolleri için Ankara’ya gidiyoruz. Yapılan teşhis ve kontrollerin ardından doktorlar organ nakli için tam kararı verecekler. Sonrasında da organ bağışı için uygun kalbi bekleyeceğiz. Organ bağışının ne kadar büyük bir önem taşıdığını oğlumun hastalığında anladım. Eşim ve bende organlarımızı bağışlayacağız. Bu sayede oğluma daha çabuk sıra gelebilecek. Aynı zamanda bizler gibi organ nakli olması gereken insanlara ileride bir umut olabileceğiz “ dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde