24 Temmuz 2024

YARALANAN ORDULU ÜSTEĞMEN’İN GATA’DA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

  • PDF

Dün Diyarbakır’da hain saldırı sonucu yaralanan ve Ankara GATA’da tedavisine devam edilen Ordu Gülyalılı Jandarma Üsteğmen Mustafa Okan Kuloğlu’nun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Fatsa Emniyet Müdürlüğü makam şoförlüğünü yapan ve bu görevinden kısa süre önce emekli olan Ahmet Kuloğlu’nun oğlu Üsteğmen M. Okan Kuloğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırılar sonucu yaralanmış ve yürekleri ağzımıza getirmişti.

İlk müdahale Diyarbakır’da yapılan Ordulu Üsteğmen Mustafa Okan Kuloğlu daha sonra GATA'ya sevk edildi. Burada tedavisine devam edilen Ordulu üsteğmenin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Ordu Üsteğmen Kuloğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, “Diyarbakır Sur İlçesinde hain saldırı sonucunda yaralanan, Jandarma Üsteğmen Mustafa Okan Kuloğlu yeğenimizi yatmakta olduğu Ankara GATA hastanesinde yalnız bırakmadık. Durumu iyiye gidiyor, Allah'tan bütün dualarımız onun için, en kısa zamanda sağlığına kavuşur İnşallah” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde