24 Temmuz 2024

“YENİ İŞ YERİNİZDE BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATMANIZI TEMENNİ EDİYORUZ”

  • PDF

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı M. Serkan Erdik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Doğan Pehlivan, Kalamaki Tur Sahibi İsmail Güvenkaya, Serbest Muhasebeci Hüseyin Arıca yeni iş yerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulunan M. Serkan Erdik; “Gazeteniz, derginiz ve matbaanızla Fatsa’da parmakla gösterilen firmalardan bir tanesisiniz. Başarılarınızın her daim artması bizleri mutlu ediyor. Yeni iş yeriniz sizlere yeni bir vizyon kazandırdı. Bizlerde bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sizleri ziyaret ederek iyi dilek ve temennilerde bulunmak istedik. Ben şahsım ve derneğimiz adına yeni iş yerinizde hayırlı rızıklar sağlamanızı temenni ediyorum” dedi.

Fatsa Matbaa Reklam Medya Genel Müdürü Emre ESER ise FAGİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne saygılarını ve teşekkürlerini ileterek; “Nazik ziyaretiniz bizler mutlu etmiştir. Sizlerin bizlere duyduğu güven ve destek neticesinde kendi kabuğumuzu kırmak için çaba sarf ediyoruz. Daha başarılı çalışmalara sizlerle birlikte imza atacağız. Ben tekrardan sizlere çok teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Haber: Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde