24 Temmuz 2024

Emekliye Ayrılan Defterdar Pişkin Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi

  • PDF

 

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Defterdar Erol Pişkin onuruna veda yemeği düzenlendi.

Payda Otel’de düzenlenen veda yemeğine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Vali Yardımcıları Mehmet Erhan Türker, Ahmed Akın Varıcıer, Turgut Subaşı, Halil Karbuz, Fatih Görmüş, Engin Avcı, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur,  bazı daire müdürleri ile meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Emekliye ayrılan Defterdar Erol Pişkin onuruna düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sayın Defterdarımız 6,5 yıl gibi Defterdarlık bakımından, memuriyet süreleri bakımında çok kısa sayılmayacak bir süre Ordu’ya hizmet etmiş. Genel anlamda memleketin her yerinde maliye teşkilatının birçok kademesinde bulunup çalışmış pek çok yerde de defterdar yapıp bizde mesleğini sonlandırmış oluyor.  Bundan sonraki hayatında sağlık sıhhat uzun ömürler ihsan etsin inşallah. Başarılarını daim kılsın” dedi.

Emekliye ayrılan Defterdar Erol Pişkin de düzenlenen programda bir konuşma yaparak,  “Görevimde 38,5 seneyi tamamlıyorum. Bu süre zarfından dönem dönem büyük sıkıntılarımız oldu. Ben yurdun her yöresinde görev yaptım. Gerçekten görevimi hem severek, hem huzur duyarak, hem de akşam eve gittiğimde çok rahat uyuyarak yaptım. Çok uzun süredir yöneticilik yapıyorum. Hem çalışan arkadaşlarımla, personelimle, hem vatandaşlarımla ilişkilerimde sadece doğal ilişki kurmaya çalıştım. Aileme nasılsam personelime de öyle davrandım. Hata yapana da cezasını verdim. İnşallah sizler de  bir gün bu mutluluğu tadarsınız. Benim için bundan sonra yeni bir hayat başlayacak. İnşallah emeklilik hayatına da alışırız. Emekliliği de sağlık ve sıhhatle bitirmek istiyorum. Buraya gelip beni onurlandırdınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere de sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Hakkınızı helal edin. Üzdüklerim varsa hepinizden özür dilerim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allahaısmarladık” diye konuştu.

Program, yaş haddinden emekliye ayrılan Defterdar Erol Pişkin’e, Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde