24 Temmuz 2024

VERGİ DAİRESİNDE YENİ YÜZLER İŞ BAŞINDA

  • PDF

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nca Fatsa Vergi Dairesi Müdürlüğü emrine atanan 10 adet Gelir Uzman Yardımcıları, Elvan Gültekin, Hande Gendihal, Erçin Kargı, Mücahit Bal, Çiğdem Genç, Alper Bekar, Makbule Arslan, Önder Ayva, Segah Gündüz görevlerine başladılar.

Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı; “Genç meslektaşlarına hitaben, artık sizlerle bir aileyiz. Kanunların emrettiği şekilde mevzuata uygun olarak birlikte memleketimiz için diğer arkadaşlarımızla olduğu gibi sizlerle de özveriyle görevimizi sürdüreceğiz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Yeni atanan Uzman yardımcıları görevleri: 26.12.2009 tarih ve 27444 sayılı Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzmanlığı yönetmeliğinin dördüncü bölümünde yer alan kanun, tüzük, yönetmelik, yönerge ve diğer mevzuatta belirtilen iş ve işlemlerden kendilerine verilenleri yerine getirirler. Sorumlulukları ise, Uzman ve uzman yardımcıları, kendilerine verilen görevlerin zamanında ve mevzuata uygun olarak yerine getirilmesinden amirlerine karşı sorumludurlar.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde