24 Temmuz 2024

KARLA MÜCADELE TAM GAZ

  • PDF



Fatsa ilçemizde Cuma gecesinden başlayarak 3 gündür aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gece gündüz kapanan yolları açmak için gayret gösteriyor.
 Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol açma çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürüyor. Fatsa Belediyesi karla mücadele çalışmalarını 6 Beko Loder kepçe, 1 grayder ve 7 kamyon ile Büyükşehir Belediyesi ise 9 Beko Loder kepçe, 1 tuzlama aracı ve 2 greyder ile sürdürüyor. Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Büyükşehir Belediyesi ile 3 günde 11 hastayı sağlık kuruluşlarına sevk etmede yardımcı olurken 3 cenaze için ilgili yerlerde yol açma çalışmalarına öncelik verdi. Ekipler bu sabah saatlerinde kamu kurumları civarında çalışanların ve buralara ulaşmak isteyen vatandaşların da mağdur olmaması için çalışmalar yaptı.
 

“AMACIMIZ ULAŞIMDA SIKINTI YAŞANMASINI ÖNLEMEK”
Karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını an ve an takip eden Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, “Karın yağdığı ilk geceden itibaren gecenin ilerleyen saatinde yoğun kar yağışı altında karla mücadele ekibimiz çalışmalarını sürdürdü ve halen de sürdürüyor.  Tabii ki kar yağışının iki yönü var. Bir tanesi kar yağışı vatandaşlarımızın, çocuklarımızın herkesin hasretle beklediği bir güzellik katıyor hayata, bu işin tatlı yanı, bir de sıkıntılı yanı var. Ulaşımı sağlamak adına yolların sürekli açık tutulması açılması ve tuzlanması bizim için çok önemli. Bu manada belediyemizin karla mücadele ekibi Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ile koordineli olarak 24 saat 3 vardiya halinde gece gündüz yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptık ve halen de devam ediyoruz. Kar’la mücadele çalışmalarımızda hastası olan ve cenaze olan sokaklara ağırlık verdik. Amacımız insanları gidecekleri yere ulaşmalarında mağduriyet yaşamamalarını sağlamak.” dedi.
 Meteorolojiden alınan bilgiye göre yoğun kar yağışının bu gece sona ermesi bekleniyor.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde