24 Temmuz 2024

İÇME SUYU İÇİN ENERJİ HATTI ÇEKİLDİ

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü, uyguladığı modern teknikler ve zorlu şartlar altında özveriyle çalışan personeli sayesinde Ordu’nun 19 ilçesinde içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.

ALTERNATİF İÇME SUYU KAYNAKLARI ÇALIŞIR HALE GETİRİLDİ

Altınordu ilçesi Bayadı Mahallesi’nde bulunan 30 haneli Kurul mevkiinde mevcut içme suyu kaynaklarının bazı zamanlarda yetersiz kalmasından dolayı yöre halkı içme suyu sorunları yaşamaktaydı. OSKİ Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı Mekanik ve Elektrik Şube Müdürlüğü teknik personelleri tarafından, yetersiz kalan mevcut içme suyu kaynaklarına ulaşılarak alternatif başka bir kaynağa elektrik, enerji hattı çekildi ve vatandaşların içme suyu ihtiyaçları giderildi.

Yoğun kar yağışı ve arazinin zor şartlarına rağmen OSKİ Genel Müdürlüğünün teknik ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda, bölgeye 200 metre enerji hattı çekilirken mevcut ve atıl durumda olan santrifüj pompası, pasif durumdaki elektrik panosu yeniden dizayn edilerek çalışır hale getirildi. Yapılan çalışmaların ardından, 30 hanedeki içme suyu sorunları OSKİ’nin teknik ekipleri tarafından çözüme kavuşturuldu.

VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, yoğun kar yağışı ve çetin kış koşullarında OSKİ personelinin özverili çalışmaları sonucunda içme suyu sorunlarına çözüm getirdiklerini belirtti. Özellikle Ordu’nun yüksek kesimlerinde kış mevsimi yoğun yaşanmasından dolayı vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin sahada aralıksız çalıştıklarına vurgu yaptı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde