24 Temmuz 2024

BÜYÜKŞEHİR HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle yollarında yaptığı asfalt çalışması ile vatandaşlar için ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor.

YALIKÖY – YEŞİLKÖY GRUP YOLU ASFALTLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle yollarında yaptığı asfalt çalışması ile vatandaşlar için ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor.

Zayıf zemin kazısı, yarma kazıları, reglaj, alt temel, plentmiks temel çalışmaları tamamlan yolda 6 tane 600’lük, 1 tane de 400’lük körüğe boru kullanılarak yol kenarında biriken yağmur suları uzaklaştırıldı. Toplam 360 ton filler malzemenin kullanıldığı grup yolu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından sıcak asfaltla kaplandı.

DAHA İYİ HİZMETLER ALACAĞIZ

Grup yolunun sıcak asfalt ile kaplanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Yolumuz açılalı 25-30 sene oldu. Yazın toz topraktan, kışın çamurdan dolayı çok sıkıntı çekiliyordu. Asfaltlanması hayal gibi gelen mahalle yolumuz, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birlikte asfaltlandı. Mahalle halkı olarak çalışmalardan son derece memnunuz. Kısa sürede bu hizmetlerin mahallelere kadar ulaşması, ileride daha iyi hizmetler alacağımız konusunda bizi umutlandırdı. Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde