24 Temmuz 2024

Kendi işini kurmak isteyenlere müjde

  • PDF

 

Yeteneklerini kazanca dönüştürmek için kendi işlerini kurmak isteyenlere ORMEK bünyesinde kurs verilecek.

Ordu’yu Türkiye’nin butik büyükşehri yapma yönünde çalışmalarına kararlılıkla devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, girişimcileri desteklemek amacıyla elini taşın altına koydu. ORMEK bünyesinde girişimcilik kursu açılması için Ordu Büyükşehir Belediyesi ile İşkur İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ile İşkur İl Müdürü İsa Kaymak tarafından imzalanan protokol ile Ormek, İş-Kur ve Kosgeb işbirliğiyle uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenlenecek.

 

BAŞVURULAR ORMEK KURS MERKEZLERİ’NE YAPILACAK

 

İlimizde girişimciliğin desteklenmesi ve başarılı işletmelerin kurulması amacıyla düzenlenen ve kendi işini kurmak isteyen her girişimcinin katılabileceği kurslar ücretsiz olacak. Başvurular, ORMEK Kurs Merkezleri’nde doldurulacak formlar ile yapılacak. Eğitimler, talebe göre Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde verilecek.

 

GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI VERİLECEK

 

Sınıf içi ve atölye çalışmalarının yapılacağı temel seviye girişimcilik eğitimine katılacak kursiyerler, toplam 70 saat eğitim görecek. Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan girişimciler, Kosgeb’in girişimcilik desteğine başvuru hakkı kazanacak. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde